Season’s Greetings! Gëzuar Festat nga ACERC!


Season’s Greetings!

Dear Friends,

Wherever you are, enjoy the warmth and love of
family and friends.

We wish you all a very happy and prosperous 2016!

Visit us at the Website of ACERC | Albanian
Energy Market – AEM

As in previous years, we want to invite to donate
to charity the money saved from printing and sending conventional New Year’s
Greetings cards.

Gëzuar Festat nga ACERC!

Te dashur miq, urojme që te kaloni festen e krishtlindjeve dhe te fund
vitit ne ngrohtësinë dhe dashurinë e familjes dhe miqve. ACERC ju uron të
gjithë një 2016 të lumtur dhe të begatë!

Na vizitoni ne Faqen Zyrtare te Acerc | Albanian Energy Market – AEM

Si në vitet e mëparshme, ne duam të ftojmë të dhuroni për bamirësi
paratë e kursyera nga shtypja dhe dërgimin konvencionale i urimeve te Vitit të
Ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.